LightroomTips

Tilbakestill enkelt

Article text
Du kan enkelt sette tilbake justeringar du har gjort i modulen Develop.

Dersom du tastar Alt (Opt på Mac), vil ordet "Reset" komme til syne framfor gruppenamnet. Du vil for eksempel kunne sjå at der står "Reset Tone" i staden for "Tone". Slik gjer du for å tilbakestille enkelte sjusteringar:

Dobbeltklikk på gruppenamnet "Tone", eller tast og hold "Alt" (Opt) og klikk gruppenamnet (Reset Tone) for å stille desse justeringane tilbake til utgangspunktet.

Det er smart å kunne gjere dette for ei enkelt gruppe justeringar, så slepp du å stille tilbake alle andre justeringar du har gjort.