Fjernhjelp

Jeg har jobbet med Lightroom siden før 2010, og har mange års erfaring med brukerstøtte i både Lightroom og en rekke andre programmer. Jeg har også skrevet en brukerveiledning for Lightroom 3 og 4 på 204 sider A4. Dessverre har boka ikke blitt oppdatert, men grunnleggende oppgaver er like nå som da. Gjennom alt dette arbeidet har jeg ervervet brukbar innsikt i hva som kan være feil, og hvordan problemer kan rettes opp.

Gjennom årene har jeg også holdt en lang rekke kurs i Lightroom, fra Moi i sør til Longyearbyen i nord og fra Haugesund og Ålesund i vest til Oslo i øst. Det vanligste er at en fotoklubb arrangerer kurset, og jeg er instruktør. Det er også mulig for andre, f.eks. en gruppe venner, et firma eller en organisasjon å bestille et kurs, f.eks. et helgekurs med 12 timer undervisning. Du kan bestemme innholdet.

Gjennom 2020 har jeg registrert økende etterspørsel etter personlig assistanse, hjelp og veiledning. Jeg har derfor investert i programvare, for å dekke dette behovet på sikrest mulig måte.

Fjernhjelp

Fjernhjelp direkte på din egen datamaskin løser problemer effektivt og sikkert

Du har et problem, som du tror er knyttet til Lightroom, og du ikke finner ut av. Da kan du kontakte meg, Sammen finner vi ut av hva problemet er, og hvordan det kan løses. I samråd med deg og med ditt samtykke gjør jeg det som skal til, for å løse problemet.

Sammenkobling av maskinene skjer oftest med programmet Teamviewer, som er et svært mye brukt verktøy for sikker fjernstyring av datamaskiner, med over 400.000 nedlastninger hver dag. Programmet er gratis for den som mottar hjelpen.

Fjernhjelp er sikkert, effektiv, rimelig og lærerikt på samme tid.

Personlig opplæring

Personlig veiledning direkte på din datamaskin

Dette ligner på fjernhjelp, og foregår med samme type sammenkobling av våre datamaskiner. Du definerer hvilke tema eller oppgaver vi skal gå gjennom. Så viser jeg hvordan det kan gjøres, og du kan øve på det samme. Hvis jeg ser behovet, kan jeg tipse deg underveis.

Dette kan gjøres i en-til-en eller i en mindre gruppe. Slik undervisning eller veiledning er fritatt for merverdiavgift, så det blir ekstra gunstig, og det er meget effektivt, siden du kan være alene med instruktøren.

Slik kontakter du meg
Send en epost til post@arnoldfoto.no, ring meg eller send en SMS til 91179866, så avtaler vi detaljene.

Noen eksempler på tilbakemeldinger fra kunder

-------------------------
Tusen takk for god hjelp til å få styr på Lrcat filene mine via Teamviewer i kveld. Vi ryddet opp og fikk lagt ting på riktig plass. Avinnstallert gammelt osv. Virkelig en god følelse :) Heia Arnold!!!
Hilsen Tone

-------------------------
TUSEN takk for at du hjalp meg med LR problemene mine! Utrolig hjelpsomt og flott. Så smart med Teamviewer, så du kunne ordne alt med fjernstyring.
Igjen - tusen, tusen takk!
Laila

-------------------------
Jeg ønsker å takke for uvurderlig hjelp da jeg sto fast midt i flytting av LR-bildefiler fra en disk til en annen for noen uker siden.
Arnold var serviceinnstilt og kunnskapsrik nok til at problemene ble løst.
Jeg har allerede takket på Facebook-siden, men ettersom jeg ser hvor mange som du gir god bistand til vil jeg gjerne gjenta min takk for at du er der for de som strever med teknikken.
Erik